loading

Električni paletar za vađenje baterije

Main Image

Novi način bočne zamene baterije na Hyster električnom viljuškaru

 

Bočna zamena baterije se pojavljuje kao opcija na izabranim Hyster električnim modelima 1.5 – 3.5t. Za zamenu baterije potrebno je samo par minuta, što pomaže pri radu u više smena.

 Novi način vađenja i stavljenja baterije je jednostavno i lako. Ovaj način za postavljanje i skidanje baterija će odgovarati u proizvodnji i logistici. Ovo omogućava da Hyster viljuškari budu brzi i efikasni da bi smanjili zastoje i da bi duže radili.

Ova nova varijacija znači da sada postoji izbor pet različitih metoda menjanja baterija za širok spektar čvrstih i pouzdanih 48V i 80V Hyster električnih viljuškara, što odgovara različitim infrastrukturama i budžetima.

1.HORIZONTALNA ZAMENA BATERIJE UZ POMOĆ ELEKTRIČNOG PALETNOG VILUŠKARA

Za novi način zamene baterije , Hyster je razvio novi električni paletni viljuškar. Pre svega je napravljen za kupce koji nemaju trenutno razvijenu infrastrukturu za zamenu baterije, Hyster S2.4 HBE omogućava jednostavnim alatom, zamenu svih veličina baterija, koje se koriste na električnim Hyster viljuškarima 1.5t-3.5t.

Baterija iz električnog viljuškara savršeno se vadi uz pomoć električnog paletnog viljuškara, gde se smešta u postolje. Baterija i postolje se nakon toga mogu  postaviti u punionici ili gde god da se vrši ponovno punjenje baterije. Ova zgodna opcija, koja funkcioniše čak i kada su ishabane gume na viljuškaru,  omogućuje zamenu baterije u svega nekoliko minuta.

2.Horizontalna zamena baterije uz pomoć drugog viljuškara

 Veoma prikladan pristup električnom viljuškaru, čini promenu baterije veoma lakom za one koji koriste drugi viljuškar za vađenje baterije. Bateriji se može pristupiti sa bočne strane, gde se bočna strana viljuškara otvaraju za 180 º na viljuškakrima J1.5-2.0XNT i J1.6-2.0XN serije ili za 150 na seriji viljuškara J2.2-3.5XN.

Praktično bilo koji standardni viljuškar, sa lakoćom, može da ukloni bateriju, koja ima svoje postolje, koristeći otvore koji se nalaze ispod baterije na viljuškaru. U te otvore se ubacuju viljuške, koje podižu i vade bateriju radi zamene. Baterija na viljuškaru je zaštićena i ne može da se pomera zbog tzv. sigurnosne “noge” .

3.HORIZONTALNO ZAMENA BATERIJE POMOĆU ROLERA

Korišćenje rolera za vađenje baterije sa bočne strane, takođe ima veliki benefit, zbog lakog pristupa bateriji.

4.VERTIKALNA ZAMENA BATERIJE UZ VILJUŠKARE, ČIJA JE GRANA VISOKA

Za one koji već poseduju viljuškar sa visokim kranom,na Hyster električnom viljuškaru, ali posebno napravljenom, se može zameniti vertikalno baterija.

Bilo koju opremu  da imate, radi zamene baterije u vašem električnom viljuškaru, sada postoji Hyster električni viljuškar radi zadovoljenje potreba prilikom zamene baterija. Ova opcija bočne promene baterije, omogućava da izaberete pravi viljuškar i najbolji način za vađenje baterije, radi podmirenja vaših potreba. Bočna zamena baterije  je moguća na seriji viljuškara J1.5-2.0XNT i na četvorotočkašima J1.6-2.0 XN i J2.2-3.5XN seriji viljuškara. To je primer velikog broja opcija koji kupci imaju prilikom biranja viljuškara za zadovoljavanje njihovih potreba.

Kontaktirajte nas na telefon 011/41-47-457 ili  nam pošaljite

E-MAIL da bismo vam što pre pružili potrebne informacije.