loading

Novi koncept razvitka Hyster-a

Main Image

Hyster Evropa će imati koristi od otvaranja novog NACCO koncept centra za razvoj Hyster viljuškara.Novi centar u Hempširu(Hamoshire)Engleska, radi će  na razvoju intaligentnog dizajna koji karakteriše Hyster proizvode kao lidere u industriji.

Nacco centar, koji uključuje kancelarije, radionice i razna postrojenja za testiranje će se fokusirati na upoznavanje tehnologije sa sve većim potrebama Hyster kupaca u  budućnosti i dalje demonstrirati kako će Hyster investirati u inovacije i nove tehnologije u budućnosti.

U predhodnim godinama, Hyster je uspešno prilagodio nove tehnologije koje pokriva na tržištu materijala upravljanja.Jedan od najvažnjih inovacija u prethodnim godinama je Tier 4i/STAGE III B za „Velike viljuškare“, nagradu za tehnologiju očuvanja guma i novu efikasnu energiju dizela i elektro viljuškara.

Mark Stent, vodja inženjerskih operacija objašnjava „ Naš cilj je da upotpunimo i podržavamo trenutne dizajnerske centre koji se nalaze širom sveta.Mi ćemo da ih podržavamo na globalnom nivou i omogućiti da Hyster ostane lider na tržištu i u narednim godinama.

Veoma iskusan tim dizajnera razviće 3D modele, izgraditi prototipe viljuškara i komponente, testirati i validirati opremu koja je potrebna da se ubaci u proizvodni proces.Prvi projekti koji budu preduzeti u centru biće uključeni u razvoj koji će dalje poboljšati opseg Hyster opreme za skladištenje.

„Mi ćemo razvijati novi Hyster koncept koji će pomoći u smanjenju troškova i povećanja produktivnosti, pouzdanosti i  efikasnost energije“, kaže on.“Hyster je već vodeći, što se tiče tehničkih stvari o proizvodu i mi želimo da održavamo to vodjstvo, dok tehnologija evoluira.Uzbudljivo je vreme za inovacije.“