loading

Tegljač predstavljen od strane Hyster-a

Main Image

Hyster Evropa vam sa zadovoljstvom predstavlja električni tegljač LO5.0T.Novi tegljač može da vuče 5 tona i ispunjava vaše potrebe u proizvodnom ciklusu kao što je prevoz materijala do linija proizvodnje čineći ga idealnim za inženjerskim i automobilskim industrijama i za bilo koju vrstu operacija u proizvodnji.

Novi Hyster tegljač ima kapacitet od 5 tona vuče sa moćnim ubrzanjem i maksimalnom brzinom od 7km/h sa teretom, 12km/h bez tereta. Ističući visoke perfomanse od 2.6 KW AC trakcije motora, 24v (465 ili 620 Ah) baterija i regenerativno kočenje, tegljač LO5.0T nudi energetsku efikasnost i niske troškove operacija.

Intaligentan dizajn, koji je prilagođen za mnoge vrste konektora, obezbedjujući idealne solucije za širok opseg aplikacija.Ovo uključuje automobilsku montažu i nabavke komponenti, industrije koje imaju dodira sa pokretnim trakama, distributivnim servisima, transportom  i zdrastvenim uslugama i veleprodajnom distribucijom.

Dizajn tegljača zasnovan je na nedavno proizvedenim low level order picker iz Hyster-a i obuhvata upravljač koji je odlično prihvatio kupac/korisnik.Upravljač sa ručnom kontrolom je montiran na nagibu koji pomaže da se smanji upotreba ramena i ruku i minimizira umor vozača.

Platforma na kojoj se stoji visoka je 150mm, a širina je 520mm, što omogućava lakši prolaz tj. lakši je pristup platformi, što opet omogućava manje kretnji i uštedu dragocenog vremena.

Opcije perfomansi kao što su smanjenje brzine prilikom ulaska u  krivinu mogu biti podešene preko konzole od strane servisera.Tegljač dakle može biti prilagođen u zavisnosti od aplikacija da bi isporučili najbolje perfomanse tokom cele smene.Intezivni testovi na terenu su demonstrirali da je LO5.0T veoma pouzdan model sa čvrstim, čeličnim okvirom, IP65 kontrolorima i odličan pristup servisiranju.Električne komponente koje su montirane na jedinstvenom panelu imaju veoma lak pristup.

Tegljač ima mnogo opcija za vožnju da bi omogućio korisniku da izabere ono što je najbolje za njegovu potrebu i veoma dobro prilagođen za hladne prostore.Tegljač je dostupan sa dva startna sistema,  ključ ili dugme i Hyster nudi izbor punjača sa tri različita načina vađenja bočnih baterija.

Hyster proizvodi su zastupani od velike mreže ovlašćenih partnera distributera, obezbeđujući ekspertnu uslugu/servis širom Evrope Bliskog Istoka i Afrike(EMEA), Amerike, Pacifika-Azije, pomažući korisnicima da poboljšaju produktivnost i efikasnost i da smanje sveobuhvatne troškove operacija.