loading

Nađite pravo rešenje za specifične potrebe Vašeg poslovanja, birajući iz najsveobuhvatnijih izbora opreme za rukovanje materijalom i robom na našem tržištu.

Možete naći sve Hyster–ove proizvode za sve vrste paletizirane i ne paletizirane robe, nosivosti od 1 do 48 tona.

 • Viljuškari sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem

  Viljuškari sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem

  Hyster LPG i Dizel viljuškari imaju svetsku reputaciju snažnih i pouzdanih mašina i u najtežim uslovima industrijske primene.

 • Kompakti viljuškari na motorni pogon

  Kompakti viljuškari na motorni pogon

  Hyster Fortens opseg kompaktnih dizel viljuškara opremljenih sa mnoštvom funkcija sa posebnom namenom za visoko podizanje u zatvorenom prostoru.

 • Viljuškari velike nosivosti

  Viljuškari velike nosivosti

  Hyster viljuškari velike nosivosti, su dizajnirani da maksimalno olakšaju rad i manipulaciju teškim teretima i u najtežim uslovima rada.

 • Kontejnerski viljuškari

  Kontejnerski viljuškari

  Hyster program kontejnerskih viljuškara kao i čeonih viljuškara omogučuju rukovanje teretima do 52 tone, uz visok stepen pouzdanosti, izuzetne performanse i niske troškove eksploatacije.

 • Elektro viljuškari, trotočkaši

  Elektro viljuškari, trotočkaši

  Hyster asortiman elektro viljuškara, trotočkaša, predstavlja najproduktivnije i najefikasnije viljuškare na svetskom tržištu, pogodne i za unutrašnju i za spoljnju upotrebu.

 • Elektro viljuškari, četvorotočkaši

  Elektro viljuškari, četvorotočkaši

  Hyster asortiman elektro viljuškara, četvorotočkaša, predstavlja najproduktivnije i najefikasnije viljuškare na svetskom tržištu, pogodne za upotrebu u raznim aplikacijama, uslovima rada.

 • Elektricni rucni viljuškari

  Elektricni rucni viljuškari

  Električni ručni Hyster viljuškari, bilo za intenzivnu ili laganu upotrebu, karakterišu se pouzdanošću, energetskom efikasnošću, vrhunskim performansama i niskim troškovima održavanja i u najtežim uslovima rada.

 • Elektricni paletni viljuškari

  Elektricni paletni viljuškari

  Električni paletni Hyster viljuškari jesu energetski efikasni viljuškari, visokih performansi, lagani za upotrebu, i niskim troškovima održavanja i u najrazličitijim uslovima primene.

 • Regalni viljuškari

  Regalni viljuškari

  Regalni viljuškari su raznovrsni i manipulativni. Ovi viljuškari pomažu operaterima da odlože paletu visoko u uskim radnim hodnicima, regalnih skladišta.

 • Viljuškari uskih prolaza

  Viljuškari uskih prolaza

  Hyster viljuškari, namenjeni za rad u veoma uskim radnim hodnicima, optimizuje odlaganje i preuzimanje paleta i u uslovima veoma intenzivnih aplikacija.

 • Tegljači

  Tegljači

  Hyster tegljači napravljeni od visoko kvalitetnih materijala predstavljaju veoma isplativo rešenje za horizontalni transport, idealan u automobilskoj industriji , inženjeringu kao i u procesima proizvodnje hrane.

 • Komisioni viljuškari

  Komisioni viljuškari

  Hyster asortiman komisionih viljuškara, nisko, srednje i visoko dohvatnih , su napravljeni tako da omoguće proces komisioniranja na najednostavniji i najlakši mogući način za operatera.