loading

Električni viljuškari

VISOKIH PERFORMANSI I ENERGETSKI EFIKASNI ELEKTRO VILJUŠKARI NA ČETIRI TOČKA

  • Hyster asortiman elektro viljuškara, četvorotočkaša, predstavlja najproduktivnije i najefikasnije viljuškare na svetskom tržištu, pogodne za upotrebu u raznim aplikacijama, uslovima rada.

  • Električni viljuškari su veoma pogodni za metalnu industriju, preradu drveta, industriju pića, punionice, industriju papira, automobilsku industriju itd. Električni viljuškari se mogu koristiti unutar magacina, hala, skladišta, jer nema izduvnih gasova i ne šteti uopšte okolini.

  • Takođe, elektro viljuškari se mogu koristiti i van magacina, tj . napolju. U zavisnosti od nosivosti električnih viljuškara, postoje razne opcije za ispunjavanje različitih potreba. Električni  viljuškari  su brzi, okretni i lako se manerviše njima, zbog čega su lako prilagodljivi za sve magacinske i skladišne prostore.

  • Hyster električni viljuškari su predodređeni i za priključne uređaje. Ovi viljuškari su napravljeni da izdrže i najteže poslove. “Zero radijus okretanja” je idealan za uske prolaze. Poboljšana trakcija i creva obezbeđuju glatka ubrzanja uz nisku konzumaciju energije.

Podela i karakteristike električnih čeonih viljuškara 

  • Elektro viljuškare možemo podeliti na trotočkaše i četvorotočkaše. Vi ćete izabrati onaj koji odgovara vašim potrebama.

  • Hyster asortiman elektro viljuškara, četvorotočkaši, predstavljaju najproduktivnije i najefikasnije viljuškare na svetskom tržištu, pogodne za upotrebu u raznim uslovima rada.

  • Hyster asortiman elektro viljuškara, trotočkaši, su manji i imaju manji radijus okretanja, dok su četvorotočkaši veći. Hyster zero Radius axle je karakteristika Hyster J serije viljuškara sa 4 točka od 1.6t do 5.5 t nosivosti. Zadnje gume mogu da se okrenu više od 90°, što omogućava da se viljuškar okreće oko svoje ose. Ovaj Hyster električni viljuškar se okreće kao električni trotočkaš.

  • Hyster proizvodi elektro čeone viljuškare sa 3 i 4 točka. Postoje 2 modela električnih viljuškara sa tri točka nosivosti od 1.3t do 2t, dok električnih četvorotočkaša postoje 6 modela nosivosti  od 1.6t do 5.5t. Maksimalna visina dizanja električnih viljuškara je 6m. Određeni Hyster viljuškari na električni pogon mogu da razviju brzinu do 21km/h, bez tereta. Neki modeli, koji imaju pune (cushion) gume su veoma pogodni za skladišta ili magacine koji imaju glatku površinu. Postoje i modeli električnih viljuškara za različite potrebe.

Električni viljuškari ne zagađuju okolinu

  • Najbolje od svega je to, što su električni viljuškari ekološki čisti. Ne štete okolini, što je veoma pogodno za rad u zatvorenim prostorima, posebno kada palete ili roba trebaju da se prenose u supermarketima, magacinima, gde se rukuje sa hranom i pićem.

Karakteristike baterije 

  •  Životni vek baterije zavisi od vremena korišćenja baterije tokom radnog dana. Baterija mora redovno da se održava.  Postoje različiti kapaciteti baterija, koja mogu da rade jednu, dve ili više smena. Uskladištena i obezbeđena baterija sa svih strana, pruža vozaču u kabini nesmetano obavljanje posla, uz veoma male vibracije i skoro bezšumni rad viljuškara.