loading

Čeoni viljuškari

Main Image

5 razloga da izaberete Hyster XT čeoni viljuškar

Da biste povratili novac koji ste uložili u viljuškar, veoma je važno izabrati model viljuškara, koji odgovara vašim specifičnim potrebama i vašim operaterima.

Hyster čeoni viljuškar H2.0-3.0XT je idealan za svakodnevnu upotrebu u logistici, distribuciji i u proizvodnji.

Ovi čeoni viljuškari su idealni za manervisanje robom u i van magacina, za svakodnevnu upotrebu, kao što su istovar ili utovar teretnih vozila, skladištenje robe na regale, kao i transport robe.

Čeoni viljuškar na dizel i plin.png

Evo 5 razloga zašto bi Hyster XT serija viljuškara mogla da bude pravi izbor za vaše potrebe:

1. Hyster XT čeoni viljuškar za teške zahteve

Kada se dvoumite da li kupiti ili iznajmiti viljuškar , treba preispitati:

  1. u kojim će sve uslovima viljuškar da radi,
  2. koje će radne zadatke da obavlja,
  3. kao i da li je dovoljno izdržljiv za specifične potrebe.

Hyster viljuškari su poznati po čvrstini i veoma su prilagodljivi zahtevnim radnim zadacima. Čvrst, pouzdan i intaligentno napravljen Hyster XT viljuškar, povećava produktivnost.

Grana viljuškara je napravljena, tako da se kroz nju pruža odlična vidljivost, tako da operater može lako da manipuliše robom i da ima dobar pogled na robu.

Takođe, zaštitna ograda, koja se nalazi iznad glave operatera, pruža odličnu vidljivost prilikom manervisanja robe na visinama, kao i zaštitu od pada robe ili materijala.

Hyster čeoni viljuškar.png

Pregledan pogled kroz zaštitnu ogradu na robu, koja se skladišti na regal

2.  Hyster XT čeoni viljuškari  su veoma  jednostavni za servisiranje i održavanje

Svi Hyster viljuškari su napravljeni da traju i budu pouzdani, što se i dokazuje strogim testovima kvaliteta kroz koje prolaze.

Hyster XT serija viljuškara je napravljena za teške poslove, motor napravljen da maksimizuje efikasnost, minimizuje habanje i da produži životni vek sa dugačkim servisnim intervalima na 500 radnih sati.

Prilikom rutinske kontrole ili neplaniranog održavanja, zastoj, tj. vreme servisiranje viljuškara je sveden na minimum zahvljujući dizajnu viljuškara, koji pruža uvid u dijagnostiku motora, nivou ulja i druge stvari koje se kontrolišu i prate.

Komponente su lako dostupne. Ovim se skraćuje servisiranje viljuškara, samim tim i vreme kada viljuškar ne radi, tj. ne doprinosi poslovanju.

 pristup Hyster xt viljuškaru.png

 Jednostavan ulazak u kabinu (prvi stepenik)       

 pristup kabini viljuškara.png 

(drugi stepenik)

3. Hyster XT čeoni viljuškari omogućavaju vozačima da budu efikasniji

Najveći uticaj na troškove vezano za viljuškar ima upravo vozač. Čak 70% troškova tokom životnog veka viljuškara prouzrokuje vozač, tako da je vozač veoma bitan faktor koji treba uzeti u obzir.

Hyster XT pruža vozaču odličnu preglednost i vidljivost, čime se olakšava brže i preciznije manervisanje.

Prilagodljivo sedište, nizak nivo buke i vibracije koje stvara motor, omogućava vozaču da radi komforno i efikasno tokom dugih smena.

Takođe, Hyster Stabilni Mehanizam, omogućava da viljuškar bude stabilan prilikom skretanja i povećava mogućnost da manerviše efikasno na grubim podlogama. Ovo uliva vozaču samopouzdanje da postigne visok nivo produktivnosti, da precizno manerviše, kao i sigurnost tokom vožnje.

 upravljački sistem viljuškara.png

hidraulične kontrole kod Hyster XT 3t nosivosti  

 unutrašnjost kabine viljuškara.png

 unutršnjost kabine Hyster XT viljuškara

4.Hyster XT pruža niske troškove

Jedan od većih troškova je gorivo, tako da je Hyster motor koji se efikasno koristi.

Plinske viljuškare karakteriše Power Solutions International motori, koji se koristi pored HiP (High Perfomance) koji maksimizuje produktivnost, a i dalje dovodi do efikasne potrošnje goriva, ECO-eLo mode optimizuje potrošnju goriva.

   motor hyster xt viljuškara.png

   motor Hyster XT viljuškara                       

     viljuškar na dizel.png

      viljuškar na dizel gorivo

Troškovi održavanja su takođe niski , zahvaljujući dugim servisnim intervalima i lako pristupnim komponentama.  Da bi troškovi bili niski, Hyster XT je napravljen za standardne aplikacije, ali za više specijalne poslove, mogu se dodati određene karakteristike.

Hyster XT viljuškar.png

5. Pouzdan servis za Hyster XT čeone viljuškare

Dejvid , koji radi u ispitnom hyster centru za viljuškare, je rekao da ova serija XT viljuškara, je bogom dana da radi non stop, kao crv ovozemaljski ,  a popraviti je može i najobičniji serviser za viljuškare kome će glavna alatka biti standardni  čekić, kao nekad. Nema dodatne elektronike za regulisanje ovog, onog…čista mehanika”. 

Ova serija Hyster viljuškara je cenovno veoma interesantna za širok krug korisnika viljuškara .

Kontaktirajte nas na telefon 011/41-47-457 ili  nam pošaljite

E-MAIL da bismo vam što pre pružili potrebne informacije.