loading

Viljuškari sa unutrašnjim sagorevanjem za uske radne prostore

Main Image

 

Hyster viljuškar od 2t do 5.5t kapacitet dizanja

U kombinaciji sa čistom snagom, odličnom manevarbilnošću i superiornim perfomansama, S2.0-3.5FT i S4.0-5.5FT serija je odlična za limitirane prostore.

Ovi viljuškari su mali , ali moćni, idealni za premeštanje hrane i pića, elektronskih proizvoda ili drugih proizvoda.

Npr. , popularni Hyster S2.5 FT je jedan od najmanjih plinskih viljuškara na tržištu sa cushion gumama, smatra se ekvivalentom viljuškaru od 1.8t.

Kompaktan dizajn ovog viljuškara doprinosi dodatnom mestu za skladištenje u zahtevnm operacijama, kao što su industrija drva, metala , papira, u proizvodnj i logistici. Viljuškar znatno više težine može da podigne u vis, da bi se oslobodio skladišni prostor.

 Hyster S2.5t.jpg

Hyster viljuškar nosivosti 6.0-7.0t

Idealni za manervisanje teškom robom u magacinu, kao što je skladištenje rolni papira. S6.0-7.0FT viljuškar pruža korisnicima veći kapacitet nosivosti, kompaktan okvir viljuškara i kraću osovinu.

Viljuškar od 7t ima dužinu od 4130 mm, slična veličina mnogim viljuškarima nosivosti 4t. Ovo je bez premca viljuškar koji ima najveći kapacitet , a koji je pritom najmanji. U stvari , viljuškari ostalih brendova, koji imaju isti kapacitet, nesumnjivo su mnogo veći. 

 Hyster viljuškar 7t nosivosti.jpg  

Čvrsta, kompaktna šasija i visoko konstruisana čvrsto napravljena grana, optimizuje manervisanje teškom robom na visokim visinama, gde viljušarista ima odličnu vidljivost na robu, kojom manerviše. Ovo omogućava,da su ovi viljuškari posebno korisni, kada su potrebni da se koriste priključni uređaji.

Kontaktirajte nas na telefon 011/41-47-457 ili  nam pošaljite

E-MAIL da bismo vam što pre pružili potrebne informacije.