loading

Viljuškari na dizel i plin

Main Image

Hyster predstavlja seriju viljuškara 2.0-3.0 t kapaciteta, proizvedena u UK radi zadovoljavanja različitih potreba za svakodnevnu upotrebu van magacina i u magacinu, u logistici, distribuciji i proizvodnji.

Hyster H2.0-3.0 Xt serija, koristi dizel pogon i LPG (plin) ,što doprinosi maksimalnom iskorišćenju vremena i smanjenju troškova.

Xt serija savršeno odgovara za većinu svakodnevnih radnih zadataka i mi očekujemo da će ovaj viljuškar biti dobar izbor za kupce.

Snaga i pouzdanost

Napravljen korišćenjem dokazanih i visokokvalitetnih Hyster komponenti, XT serija nudi duge i pouzdane perfomanse.  Snaga motora doprinosi efikasnom obavljanju radnih zadataka. 

 Yanmar dizel motor  pruža brzo i pouzdano paljenje u hladnim uslovima, pružajući čistiji izduv gasova, zbog naprednog ubrizgavanja goriva.

Za PSI 2.4L LPG (plinski) pogon postoje 2 opcije motora, HiP za maksimalnu produktivnost i ECO-eLo za ekonomičnost goriva, tako da korisnici mogu da izaberu opciju koja im najviše odgovara.

dizel i plinsi viljuškar.jpg

Komfor

Komfor za korisnika i druge u prostoru za rad, motor u XT seriji viljuškara je izolovan od okvira  i osovine i sprečava direktan prenos buke motora, što smanjuje izloženost buke. Nivo vibracija su smanjene. Sedište se prilagođava visini i težini vozača. Vozač može da uživa u komforu i lakom korišćenju, a da pritom ostane produktivan tokom smene. Da bi se poboljšala produktivnost, XT serija viljuškara takođe nudi dobro pozicionirane kontrole i veliki stepenik za lakši ulaz i izlaz na viljuškar.

Perfomanse

Teret može da se pomera brzo, zahvaljujući moćnom hidrauličkom sistemu. Sa odličnom čvrstinom i ubrzanom funkcijom za podizanje i spuštanje, Hyster grana pruža precizno i pouzdano korišćenje.

plinski i dizel viljuškar.jpg

Prilagođavanje viljuškara prema potrebama

XT serija obezbeđuje mogućnost za razne industrije da prilagode viljuškar svojim specifičnim potrebama. Opcije za prilagođavanje XT viljuškara su dostupne u fabrici. Dodatna oprema koja može da se doda su ručka priikom vožnje unazad, svetlosna oprema, svetlost koja upozorava pešake, pozicioner viljuški… Integrisan bočni pomak omogućava precizno skladištenje tereta sa minimalnim gubitkom kapaciteta, dok limitirana brzina viljuškara ne utiče na njegovo ubrzanje  i ne utiče na brzinu podizanja i spuštanja tereta. Na ovim viljuškarima kao 4-ta funkcija hidraulike, jeste korišćenje priključnih uređaja za stezanje(clamp). Kabine se mogu lako postaviti i ukloniti sa viljuškara.

Lak za servisiranje

Servisiranje XT serije je jednostavno i sa svim Hyster-ovim delovima koji se lako čitaju, ovo pomaže da se poveća efikasnost i smanje troškovi. Na svakih 500 radnih sati je potreno uraditi servis. Lako pristupne komponente i jednostavan raspored žica   i hidraulike nudi bolji pristup komponentama i smanjuje vreme servisiranja. Visok kvalitet sistema filtriranja, zapečaćeni električni konektori, O-ring ventili, doprinose smanjenju potrebe servisiranja i pomažu vlasnicima da smanje troškove.

Kontaktirajte nas na telefon 011/41-47-457 ili  nam pošaljite

E-MAIL da bismo vam što pre pružili potrebne informacije.