loading

Kamere za viljuškare

Main Image

4 načina da poboljšate preglednost na Hyster viljuškarima sa unutrašnjim sagorevanjem.

Čak i sa najboljim viljuškarima, optimalnim skladišnim prostorom i sa najiskusnijim vozačima viljuškara, efikasnost u radnim zadacima može biti smanjena, ako vozač nema dobar pogled na pozicije viljuški, teret ili radno okruženje.

pogled na kabinu sa displey-om.jpg

Hyster kamera može da obezbedi bolju vidljivost, pružajući poboljšanu efikasnost radnih aplikacija i komfor vozača, kao i smanjenje štete od sudara viljuškara. Hyster kamere mogu biti ugrađene prilikom proizvodnje viljuškara da bi se zadovoljile različite potrebe kupaca.

Takozvana “Amos” kamera, npr., napravljena je za teške uslove i otporna je na udare , pritom zadržavajući oštru sliku, bez obzira kakvo je okruženje. Kamere mogu da rade pri veoma niskim ili visokim temperaturama i poseduju sistem kako bi sprečili kondenzaciju i smrzavanje.

Monitor je pozicioniran u kabini i prilagođen vozaču viljuškara, pružajući brzo, komforno i efikasno

manervisanje.

pogled na viljuške.jpg

Četiri rešenja za poboljšanu vidljivost za Hyster viljuškare

1.Prednja kamera

Prednja kamera omogućava vozaču da vidi prostor ispred viljuškara, čak i sa teretom na viljuškama.Kamera je postavljena na grani, a monitor je postavljen u kabini viljuškara.

kamera za viljuškare.jpg

2.Pogled na viljuške

Često se dešava da je pogled na viljuške blokiran nosačem viljuški prilikom utovara ili istovara kamiona. Kamera postavljena ispod nosača viljuški, omogućava vozaču da ima pogled na viljuške.

kamera za viljuškar.jpg

3.Pogled pozadi

Kamera je postavljena na zadnjem delu viljuškara, a monitor u kabini da bi se pomoglo pri vožnji viljuškra unazad.

radar eye.jpg

4.Radar "Eye"

Radar “Eye” nije kamera, ali je signalni sistem. Radar Eye upozorava vizuelno, slikama koje se pojavljuju na monitoru i sa zvučnim signalima, koji su glasniji, kako je viljuškar bliži nekom predmetu. Ovo omogućava vozaču da manerviše sa većom preciznošću i efikasnošću.

radar eye 1.jpg

Kontaktirajte nas na telefon 011/41-47-457 ili  nam pošaljite

E-MAIL da bismo vam što pre pružili potrebne informacije.