loading

Litijum jonska baterija za komisione viljuškare i tegljače

Main Image

Komisioni viljuškari i tegljači koriste litijum – jonsku bateriju

Hyster implementira inovativne tehnologije, kako bi zadovoljio potrebe kupaca i smanjio troškove. Hyster nudi litijum – jonsku bateriju za komisione viljuškare LO2.0(S)-2.5 i tegljače LO5.0-7.0T (E444), kao integrisano rešenje.

hyster tegljač.jpgkomisioni viljuškar.jpg (1)

Litijum-jonska baterija ili li-ion baterija može da smanji sveukupne troškove i poboljša efikasno korišćenje baterije. Punionica za baterije i proces zamene baterije može biti zamenjeno oportunitetnim punjenjem baterije. Baterija može da se puni blizu radnog mesta , tako štedeći vreme i prostor, jer ne mora da se ide do punionice.

Litijum-jonska baterija zahteva manje održavanja i ima duži životni vek nego olovna baterija. Li-ion  baterija dolazi do izražaja kod radnih zadataka, gde se očekuje da olovna baterija neće imati dugačak životni vek, zbog čestog korišćenja viljuškara i gde će biti često servisirana.

litijum-jon.pnglitijum jonska slika.jpg

Primena viljuškara sa litijum – jonskom baterijom

Komisioni viljuškari LO2.0(S)-2.5 i Hyster tegljač LO5.0-7.0T (E444) sa litijum jonskom baterijom su pretežno namenjena za intezivne radne operacije. Jedna litijum-jonska baterija može da zameni više baterija i da oslobodi prostor u punionici, dok se smanjuje troškovi i vreme zamene baterije. Jedna litijum – jonska baterija, koja se puni tokom pauze, može u potpunsti da zadovolji potrebe.

Ovi tegljači i komisioni viljuškari sa litijum-jonskom baterijom su posebno interesatnim industrijama, gde je potrebno sve da bude čisto i uredno, kao što su industrija hrane i pića, farmaceutske industrije itd. Litijum-jonske baterije ne ispuštaju nikakve štetne gasove i nema nikakvog rizika od prosipanja kiseline.

Dostupni kapaciteti baterije i punjači

Dostupni kapaciteti baterije za LO2.0(S)-2.5 i LO5.0-7.0T (E444) seriju viljuškara su od 300 Ah za LO2.0, LO2.0S i LO5.0T i 400AH za LO2.5 i LO7.0T.

Hyster nudi punjače za baterije koji se koriste za različite kapacitete baterije. Litijum-jonske baterije se mogu puniti 1h, 2h ili 4h.

Hyster nudi i opcju za korišćenje komisionih viljuškara i tegljača sa litijum-jonskom baterijom u hladnjačama ili hladnim magacinima.

Kontaktirajte nas na telefon 011/41-47-457 ili  nam pošaljite

E-MAIL da bismo vam što pre pružili potrebne informacije.