loading

Paletni viljuškar za optimizaciju magacina

Main Image

Hyster je lansirao seriju novih ručno-vodećih viljuškara koji su laki za manervisanje dok se istovaruje i utovaruje teret na visini do 6 metara.

Ovi pouzdani, kompaktni i energetski efikasni viljuškari su odlični za  magacine supermarketa, operacije u maloprodaji, kao što je skladište prodavnica,  mala skladišta, proizvodnju i prilikom montažnih operacija.

Izgrađen  kvalitetno, zaštitnim znakom Hyster-a : čvrst, intaligentan, pouzdan i efikasan, Hyster S1.0-1.6 paletni viljuškari su spremni da ponude najmanju konzumaciju energije u njihovoj klasi, kao i visinu dizanja do 6 metara i poboljšan kapacitet dizanja na visinama . Brzina  do 6 km/h daje superiornu perfomansu i povećava produktivnost kod kratkih i srednjih distanci.

Kontrolne promene u promeni pravca takođe pomažu da se poveća broj ciklusa, posebno u oblastima gde se vrši primopredaja robe, gde se palete transportuju do/od doka ili do/od magacina. Neke operacije će imati koristi kada se viljuške prilagode ergonomičnoj radnoj visini.

Od viljuškara se očekuje da uglavnom rade u uskim prostorima, tako da je Hyster pozicionirao rukohvat da bi smanjio prostor potreban za funkcionisanje viljuškara u uskim prolazima. Levoruki i desnoruki korisnici mogu da uživaju u preciznom podizanju, spuštanju i kontroli, sa malo truda da upravljaju paletnim  viljuškarom za lak manevar  paletom. Takođe postoji odvojeno dugme za brzo i sporo podizanje,  spuštanje i smanjenje kontrole,  što je korisno kada se manerviše sa lomljivom robom.

Paletni viljuškar je tih i daje maksimalnu vidljivost kroz 2 nivoa grane ili 3 nivoa grane, zahvaljujući novom dizajnu kanala.  Ugrađen upravljač na srednjoj visini  i dizajn upravljača pruža benefite operateru u vidu ergonomičnosti i vidljivosti.

Postoji dokazana pouzdanost i  izdržljivost kod visokih nivoa delova koji se poistovećuju sa ostalim Hyster proizvodima. Čvrsti dizajn šasije, roleri za podizanje podmazani za ceo radni vek, transmisija zapečaćena i  i servisni interval od 3000 sati ili 3 godine za hidraulično ulje i promenu filtera, doprinosi niskim troškovima. Zapečaćeni konektori i visok nivo zaštite na upravljaču obezbeđuje pouzdanost i dostupnost viljuškaru u najzahtevnijim zahtevima.

Brzo vađenje delova i veoma dobro planirana lokacija komponenti čini servisiranje lakšim sa udobnijim prilazom bateriji.Pomeranje sa bočne strane čini isključivanje baterije bržim, posebno gde se ima potreba da se produži dostupnost viljuškara na više smena.

Mala konzumacija energije čini da troškovi budu pod kontrolom ; viljuškar može biti prilagođen da odgovara teretu koji nosi  i vrsti poda.

Opcija uključuje lak prilaz tastaturi, deo za odlaganje  koji održava hladnoću , opcije za točkove, domet za dužinu viljuški i širinu, praktične solucije, kao što su tabla za A4 format papira i stalak za piće.

U dodatku za mnogo karakteristika novog hyster viljuškara S1.0-1.6 koji može da ostvari malu potrošnju, Hyster nudi kupcima koji poseduju magacin dodatni način da poboljšaju efikasno operacije tako što će optimizirati korišćenje viljuškara uz pomoć specijalne opreme za simulaciju magacina ili Hyster Tracker bežični sistem monitoringa.

Kontakt telefon: 011/41-47-457

E-mail upit