loading

3 u 1 Hyster paletni viljuškar

Main Image

        Omogućavaju  rukovaocu stavljanje njihovog  tela u adekvatan položaj prilikom rada sa ovom mašinom. Napravljeni su za intezivnu upotrebu i idealan je za zahtevne skladišne radne aplikacije, kao što su utovar ili istovar vozila i transport paleta. Isto tako može se koristiti u industrijkim granama visokog radnog inteziteta, kao što su skladištenje, distribucija, industrije hrane i pića, gde su od vitalnog značaja pouzdanost  i izdržljivost mašina u transportu paleta na srednje i duge distance. Hyster RP2.0 – RP2.5 serija je idealna za pražnjenje kamiona na utovarnim rampama.

    3 ključne oblasti:

       Njegova čvrsta i izdržljiva konstrukcija je od suštinskog značaja za intezivnu upotrebu u pretovarnim operacijama, gde je od velike važnosti izvršiti istovar kamiona u što kraćem vremenskom periodu. Njegov dizajn ga čini kompaktnim u odnosu na viljuškar sa preklopnom platformom i bočnim “rukama”. Razvoj ove serije viljuškara je fokusiran na tri ključne oblasti: pristup za rukovaoca, ubrzanje sa niskim nivoom uticaja vibracija na telo rukovaoca i mali radijus okretanja. Radni prostor za rukovaoca na ovom viljuškaru  ima inovativan dizajn i komandnu sekciju sa fokusom na sedište, pristup prostoru i same kontrole.

    3 u 1 podešavajuće sedište:

       Sa prostranim ulaskom i prostorom za stopala inovativni dizajn kabine omogućuje rukovaocu da sedi, stoji ili komforno bude naslonjen tokom rada. Kombinuje se podešavajuće sedište sa fiksiranim leđnim naslonom montiranim na bočnoj ploči viljuškara. Ovo omogućava da se položaj sedišta može podesiti između horizontalne pozicije za sedenje i vertikalne za naslanjanje jednostavnim pritiskom na dugme za podešavanje. Sedeća pozicija rukovaoca pruža stabilnost, vidljivost i bezbednost u radu. Bočni položaj tela rukovaoca pomaže u vožnji u nazad.

 Nova poboljšanja u radu pogonskog motora obezbeđuju povećanu brzinu kretanja do 12km/h.Puna AC izvedba pogonskog i servoupravljačkog motora omogućava nesmetane promene smera kretanja povećavajući na taj način brzinu radnih ciklusa kao i siguran rad sa paletama robe.

    Jednostavan i lak pristup komponentama:

       Regenerativno kočenje vrši povraćaj energije i povećava efekat kočenja doprinoseći umanjenju troškova održavanja. U cilju smanjenja vremena potrebnog  za servisiranje mašine, viljuškar je dizajniran tako da omogućava jednostavan i lak pristup svim komponentama uključujući dijagnostički konektor i osigurače. Poklopac motora se uklanja odvijanjem samo jednog zavrtnja čime se omogućava pristup svim komponentama predmetne mašine.

       Ako uzmemo u obzir da je produktivnost ključna reč, novi Hyster pogonski paletni viljuškari će umnogome doprineti povećanju produktivnosti kroz brži proces rada i kroz smanjenje troškova, bezbedan komforan status rukovaoca.

Kontakt telefon: 011/41-47-457

E-mail upit