loading

Električni čeoni viljuškari

Main Image

Da li električni čeoni viljuškari počinju sve više da zamenjuju viljuškare na dizel i plinski pogon?

Dizel i plinski viljuškari su bili jedina opcija za upravljanje materijalom i robom van skladišta, ali prema Hyster-u, dizel i plinski viljuškari i dalje imaju veliki značaj u mnogim radnim sredinama, ali električni viljuškari se sve više koriste i za van magacinske sredine.

Brojne činjenice su odgovorne za prelazak raznih industrija na električne viljuškare, kao što je efikasnost, posebno što se tiče snage baterije, niski troškovi , uključujući i troškove održavanja. Električni vilijuškari postaju sve više ekonomičniji, nego prethodni modeli i ne štete okolini.

Za mnoge su viljuškari sa unutrašnjim sagorevanjem i dalje odlično rešenje – sada su oni daleko čistiji po okolinu i štedljiviji nego što su bili. Izbor između električnog i viljuškara sa unutrašnjim sagorevanjem pre svega zavisi od specifičnih potreba, koje kupac ima.

Pogledajte električne viljuškare, četvotočkaše ili električne viljuškare, trotočkaše

Električni čeoni viljuškari se koriste za istovar i utovar kombija, kamiona , kontejnera, manervisanje robom u skladištu i transportom. Čak i zahtevni zadaci, koji su bili odrađivani samo sa viljuškarima sa unutrašnjim sagorevanjem, danas se izvode uz veoma pouzdane električne viljuškare.

Čeoni električni viljuškari su postali standard za obavljanje poslova van magacina i u raznim industrijama , uključujući industriju pića, automobilsku industriju, process obrade metala, kao što su livnice metala, industrija drveta i reciklažna industrija.

Niski troškovi kod električnih čeonih viljuškara

Hyster električni viljuškari na četiri točka serije J2.2-3.5XN ( nosivosti između 2.2t  i 3.5t), su napravljeni da jednako manervišu robom i za rad u magacinu i van njega.

Untitled design.jpg

Oni su veoma prilagođeni za rad u dugim smenama i imaju čvrstu šasiju, robusnu granu, izdržljive i pouzdane komponente, upravljački sistem i sistem hidraulike koji su opremljeni sa AC tehnologijom, čine ove čeone električne viljuškare veoma izjednačenim sa viljuškarima sa unutrašnjim sagorevanjem.

Korišćenje električnih viljuškara su troškovno efikasni , jer su sveukupni  troškovi manji, posle kupovine baterije i viljuškari zahtevaju manje održavanja.

Ovo dovodi do smanjenja potreba za održavanjem i manje potrošnje guma, zbog nežnijeg ubrzanja na električnim viljuškarima, što neutrališe okretanje točkova, koje nastaje na određenim brendovima viljuškara.

Veća vuča za više snage

Sa 2 od 10 KW AC motora sa prednjom vučom, ovi električni viljuškari sa četiri točka mogu da se kreću i velikim brzinama i da brzo promene pravac. Električni viljuškari su agilni, precizni za manervisanje i mogu da se koriste u veoma uzanim prostorima.

Specijalno dizajnirana grana omogućava dobru vidljivost i za druge vrste viljuškara, Hyster sada nudi i sedišta koja su prilagodljiva vozaču, da bi se povećao komfor i smanjile vibracije.

 

Električni čeoni viljuškari su odlični za upotrebu van magacina

Moćna serija čeonih električnih Hyster viljuškara J1.6-2.0XN ( viljušakr do 2t nosivosti) i J2.2-3.5XN (viljuškar do 3.5t nosivosti) je dostupna sa različitom zaštitnom opremom. To uključuje zaštitnu ogradu iznad glave, efikasno prilagodljive grejače u hladnim uslovima i ventilaciju za vruće uslove i čelične kabine.

Električni viljuškari 3t.jpg

Ove karakteristike čine mašine pogodnim za najzahtevnije radne zadatke bilo u magacinu ili van njega. Ovo omogućuje kompanijama da budu mnogi više fleksibilniji, kada treba da rasporede svoje viljuškare.

Električni čeoni viljuškari za podizanje tereta do 5.5t

Sveukupno, Hyster električni čeoni viljuškari su više u upotrebi, nego bilo koji drugi brend električnog viljuškara. Efikasnost u današnjim viljuškarima se očigledno ogleda u Hyster čeonom električnom E4.0-5.5 XN viljuškaru.

Njihovo ubrazanje , podizanje i spuštanje tereta, čine ove električne viljuškare na četiri točka  jednako moćne kao i viljuškare sa unutrašnjim sagorevanjem.

električni viljuškar 5t.jpg

Ovi ekstremni čvrsti viljuškari su idealni za skladištenje, magacine, u industrijama hrane, pića i automobilskoj industriji. Sa veoma čvrstom šasijom, oni su posebno izdržljivi i mogu da podignu teret do 5.5 t.

 

Efikasnost prilikom korišćenja viljuškara na električni pogon

Ovi viljuškari koriste Eco-eLo mod, koji smanjuje konzumaciju energije tokom intezivnog korišćenja, a pritom zadržava visoku snagu motora, Hyster od 4 do 5.5 t modeli su jedan od najmanjih potrošača energije u svojoj klasi.

Ovo znači  sveukupno smanjenje troškova i troškova održavanja.Lak je pristup bateriji i ostalim komponentama.

Kada je uključen mod visokih perfomansi , produktivnost i maksimalna brzina je poboljšana u poređenju sa prethodnim modelom.

Novi viljuškar sada ima maksimalnu brzinu od 17km/h. Efikasnost električnog viljuškara se stalno povećava.

J1.6XN App7.jpg

Električni čeoni viljuškari pružaju razna rešenja

Jedan od najvećih razvitaka u prethodnim godinama su upravo električni čeoni viljuškari. Nude veliku čvrstinu i pouzdanost u svim različitim radnim okruženjima, ali su se i viljuškari sa unutrašnjim sagorevanjem takođe razvili.

Hyster viljuškari sa unutrašnjim sagorevanjem su izdržljivi, moćni i pružaju niske troškove, čineći ih takođe pogodnim za razne radne zadatke.

Kontaktirajte nas na telefon 011/41-47-457 ili  nam pošaljite

E-MAIL da bismo vam što pre pružili potrebne informacije.