loading

Viljuškari za čeličnu industriju

Main Image

Kad god je izazov veličina i težina tereta ili suočavanje sa vrućinom i prašinom, Hyster ima brojna rešenja za upravljanje čelikom.

Na nedavno održanom događaju “Hyster Hub” prikazana su samo 2 viljuškara od mnogih drugih opcija za upravljanje teretima od 20t čeličnih kolutova. Sa istim teretom može da se upravlja sa više različitih opcija.

Viljuškar velike nosivosti za upravljanje čeličnim kolutovima sa "trn" uređajem.

Za potrebe, gde se koriste Hyster H25XM-12  viljuškari za teške terete ili viljuškari velike nosivosti, priključni uređaj “coil ram” ,  poput dugačke šipke,  “trn”, je veoma efikasan za upravljanje teškim čeličnim kolutovima. Na Hyster “Hub” događaju je bio demonstriran Hyster H25XM-12 viljuškar velike nosivosti kapaciteta 25 tona, koji ima rotirajuće sedište, radi efikasnijeg upravljanja viljuškara.

trn.jpg

Komtejnerski viljuškar za upravljenje čeličnim kolutovima sa "C-kukom" uređajem

Drugi koji imaju za potrebu da upravljaju čeličnim kolutovima, mogu da koriste i Hyster kontejnerski viljuškar “ Reach stacker” za odlaganje čeličnog tereta na drugi ili treći red u vis. Čelični kolutovi teški 20 t su sa lakoćom upravljani koristeći kuku kao priključni uređaj na “HUB” događaju. Ovaj priključni uređaj se može zameniti drugim, radi upravljanja kontejnerima u kontejnerskim terminalima ili  lukama.

Širok i različit opseg viljuškara i priključnih uređaja, kao što su magneti, trnovi, stege, omogućavaju da izaberete najbolju moguću opciju za upravljanje čelikom.

C kuka.jpg

Priključni uređaji "Trn" i " C-kuka"

Priključni uređaj “trn” je veoma popularano i efikasno rešenje za upravljanje čeličnim kolutovima sa veoma malim rizikom oštećenja, zahvaljujući glatkoj i zaobljenoj površini. Uobičajeno se koristi samo jedan trn, ali postoji i mogućnost korišćenja dva ili više trnova odjednom.

Čelikom se može upravljati i C-kukom, koja smanjuje šansu za oštećenje čelika i pruža maksimalnu sposobnost upravljanja čelikom.  Ovaj priključni uređaj može da se zakači na Hyster “Reach Stacker” kontejnerski viljuškar i na viljuškare za teške terete, nudeći rešenje za upravljanje čeličnim kolutovima.

Kombinujući sa čvrstom konstrukcijom Hyster viljuškara, specijalnim rešenjima za grejanje i inovativnim karakteristikama radi smanjenja uticaja prašine, čak i najteži zahtevi u čeličnoj industriji, mogu se efikasno uraditi.

Kontaktirajte nas na telefon 011/41-47-457 ili  nam pošaljite

E-MAIL da bismo vam što pre pružili potrebne informacije.