loading

Viljuškar za skladištenje specifične robe

Main Image

Kako da skladištite teške materijale?

Hyster viljuškar od 8000kg-16000kg kapaciteta, pruža izuzetno različita i korisna rešenja za zahtevne radne zadatke.

Novi Hyster viljuškar sa minimilnom emisijom štetnih gasova od 8000 kg -16 000 kg nosivosti, na koji može da se prikače razni priključni uređaji, kako bi se zadovoljile različite potrebe kupaca.

Napravljen za intezivne radne zadatke u metalnoj, papirnoj, drvnoj, betonskoj industriji i obavljanje teških poslova u lukama i fabrikama itd.

Sa odgovarajućim priključnim uređajima za manervisanje robom, ovi viljuškari mogu da dostignu brzinu podizanja između 0.28m/s i 0.51m/s.

Viljuškar za drvnu industriju

Skladištenje ploča od drveta, betona , čelika, cigli ili blokova predstavljaju teške poslove za viljuškare. Tipično za podlogu kod skladišta betona je da su neravni i džombasti i ponekad mogu da prouzrokuju pomeranje teškog materijala ili robe, koja se prenosi, često uz pomoć priključnih uređaja.

Jaka konstrukcija grane Hyster viljuškara je veoma važna karakteristika za neravne i džombaste terene, kao što je na ovom viljuškaru velike nosivosti 8t-16t nosivosti, Hyster H12XM-6.

Čvrst oklop viljuškara i široka osovina omogućavaju stabilnost prilikom upravljanja teškim materijalom i robom.

viljuškar za betonsku industriju

Manervisanje robom poput betona, čelika , drveta ili generalno teškim teretima pomaže jaka konstrukcija viljuškara i čvrsta grana.

Prašina  takođe može da bude problem na skladištima betona, drveta, papira (Cool Truck viljuškar) , gde standardni filteri ipak nisu dovoljni.

Zato je Hyster ponudio opciju pročišćavanja unutrašnjosti viljuškara, kako bi bilo manje sitnih čestica i prljavštine u viljuškaru.

Viljuškar za papirnu industriju

Tigor Trade u dogovoru sa Hyster Evropom, pruža vam podršku prilikom odabira odgovarajućeg viljuškara i priključnog uređaja za brže i efikasnije manervisanje specifične robe koju posedujete.

Saznajte više o

viljuškaru velike nosivosti od 8T-16T nosivosti

Kontaktirajte nas na telefon 011/41-47-457 ili  nam pošaljite

E-MAIL da bismo vam što pre pružili potrebne informacije.