loading

Ručni paletni viljuškar sa litijum-jonskom baterijom

Main Image

Da li je litijum-jonski paletni viljuškar pravo rešenje za vas?

Litijum – jonske baterije postaju sve više rasprostranjenije, kao rešenje za pogon u sve više rastućem tržištu električnih viljuškara. A da li je litijum-jon pravo rešenje za paletni viljuškar? To zavisi od specifičnih radnih zadataka.

Pouzdan Hyster P1.6-2.2 električni ručni viljuškar sada ima opciju da se nudi uz 56 Ah litijum-jonsku bateriju.

Litijum – jonska baterija idealna za start/stop operacije.

Jedno od najvećih prednosti litijum-jonske baterije, je to što, pruža punjenje više puta u toku radnog dana tj, smena, čineći ga odličnim za start/stop operacije.

Npr. električni paletni viljuškar može da se koristi za istovar prikolice ili kamiona 45 min., a odmah nakon toga da operaret radi papirologiju 30 min., gde ovaj električni ručni viljuškar  sa litijum-jonskom baterijom nije aktivan tj. kada operater radi papirologiju može iskoristiti za punjenje baterije, pre nego što nastavi sa istovarom i utovarom. Ovim se izbegava da se elektro viljuškar ne upotrebljava tokom smene.

Da bi obezbedili da će elektro ručni viljuškar zadovoljiti potrebe  kupaca, Hyster elektro ručni viljuškar može biti opremljen sa baterijom od 56 Ah kapaciteta ili sa više vrsta baterije radi produženja rada elektro ručnog viljuškara.

Olovne baterije – odlične za konstantnu upotrebu

Standardna olovna baterija nudi dobar životni vek baterije i pouzdanost za zahtevne operacije. Litijum – jonske baterije mogu da budu skuplje, tako da će električni ručni viljuškar sa olovnom baterijom  imati manju cenu nabavke, nego da je opremljen sa litijum – jonskom baterijom.

Tamo gde radni zadaci zahtevaju da elektro ručni viljuškar bude u konstatnoj upotrebi, nemajući vremena za punjene baterije tokom smene, onda je olovna baterija pravi izbor za takvu vrstu potreba.

Bez obzira koja baterija se koristi, Hyster P1.6-2.2  električni ručni viljuškari pružaju razne benefite, uključujući odličnu vidljivost i manervisanje, unapređenu kontrolu za usporavanje brzine kretanja i smanjenje zastoja, zbog lakog pristupa servisera komponentima viljuškara. Pruža neverovatnu izdržljivost i pouzdanost, produžen rad u smeni i niske troškove operacije.

Kontaktirajte nas na telefon 011/41-47-457 ili  nam pošaljite

E-MAIL da bismo vam što pre pružili potrebne informacije.