loading

Plinski i dizel viljuškari

Hyster plinski i dizel viljuškari imaju svetsku reputaciju kao veoma jaki i dugotrajni viljuškari u najtežim industrijskim uslovim rada.

Svi ovi viljuškari su napravjeni da zadovolje različite potrebe skladišta, distribucionih sistema, utovara, istovara i distribuiranja robe. Ovi viljuškari sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem koriste pogon na gorivo, dizel ili plin.

U ponudi su standardni Hyster plinski i dizel viljuškari, preko standardnih modela XT serije do premijum paketa Hyster Fortens serije viljuškara.

Plinski i dizel viljuškari Hyster XT serije viljuškara su napravljeni da zadovolje potrebe kupaca, koji manervišu robom u standardnim operacijama. Industrijski inovativna Hyster Fortens serija plinskih i dizel viljuškara su napravljeni da zadovolje specifične potrebe kupaca i da obavljaju intezivnije radne zadatke.

Fortens serija plinskih i dizel viljuškara su vodeći u klasi, pre svega zbog efikasnih dizel i plinksih motora u koje su integrisani “DuraMatch” transmisija, koja upravlja usporavanjem i promenom smera kretanja viljuškara, čime doprinosi smanjenju habanja samog prenosa, produženju radnog veka kočnica, guma i sveukupnih troškova.

Ovi dizel i plinski viljuškari se koriste  u proizvodnji, reciklažnoj i papirnoj industriji, automobilskoj, građevinskoj, metalnoj industriji itd. Oni su višenamenski i kompaktni viljuškari namenjeni za rad van i u magacinu, zadovoljenje širokog spektra radnih zadataka, pogotovo u sferi logistike i distribucije.

Određeni modeli viljuškara su namenjeni i za priključne uređaje.

POZOVITE    011/41-47-457

POŠALJITE MEJL  OFFICE@TIGOR-TRADE.RS