loading

REGALNI VILJUŠKARI

POUZDANI HYSTER REGALNI VILJUŠKARI ZA PREUZIMANJE PALETA VISOKO ODLOŽENIH NA PALETNE REGALE UNUTAR MAGACINA

Vođen inovacijama, napravljen da bude efikasan, nov Hyster regalni viljuškar postavlja standarde u skladišnim operacijama, skladištenjem paleta visoko na regale u uskim prolazima.

Manervisanje robom visoko na regalima, sa odličnom stabilnošću, preglednošću i kontroli, svi  novi regalni viljuškari su napravljeni prema Hyster karakteristikama: čvrstina, pouzdanost i efikasnost.

Hyster nudi 7 modela regalnih viljuškara od 1.4t do 2.5t, sa mogućnošću odabira 4 vrste dužine šasije, kako bi se zadovoljile razne potrebe kupaca.

Ovi viljuškari su spremni za teške zadatke unutar magacina od R1.4 modela, čiji je kapacitet nosivosti 1400 kg, pa do R2.5 modela, čiji je kapacitet nosivosti 2500 kg.

Postoje 2 opcije odabira viljuškara za standardne ili veoma teške radne zadatke, kao i 5 grana sa različitom visinom dizanja, inovativnim kontrolama i motorom. Svaki model je napravljen tako da optimizuje komfor vozača.

Hyster viljuškar u uskim prolazima omogućava operaterima da skladište palete u ograničenim prostorima sa mogućnošću odabira okretanja točkova za 180°/360° za efektivnu promenu pravca u skučenim prostorima i ovi efikasni modeli imaju smanjenu konzumaciju energije, čime se ne utiče na produtivnost viljuškara.

POZOVITE    011/41-47-457

POŠALJITE MEJL  OFFICE@TIGOR-TRADE.RS