loading

Električni viljuškari

ENERGETSKI EFIKASNI I PRODUKTIVNI ELEKTRO VILJUŠKARI NA TRI TOČKA

Hyster asortiman električnih viljuškara, trotočkaša, predstavlja najproduktivnije i najefikasnije viljuškare na svetskom tržištu, pogodne i za unutrašnju i za spoljnju upotrebu.

Karakteristike električnih viljuškara na 3 točka

-  Električni viljuškari na tri točka su veoma slični četvorotočkašima i služe za primenu u metalnoj industriji, industriji pića, u punionicama, industriji papira, automobilskoj industriji, za preradu drveta itd. 

-   Elektro viljuškari na tri točka se uglavnom koriste unutar magacina, hala, skladišta, jer nema izduvnih gasova, ne šteti uopšte okolini, pogodno po zdravlje radnika i imaju veoma mali radijus okretanja, što ih čini idealni za rad u uskom prostoru između paletnih regala. “Zero radijus okretanja” je idealan za uske prolaze. 

-  Električni  viljuškari  su brzi, okretni i lako se manerviše njima, zbog čega su lako prilagodljivi za sve magacinske i skladišne prostore.

-  Takođe, elektro viljuškari se mogu koristiti i van magacina, tj . napolju.  

-   Hyster proizvodi električne čeone viljuškare sa 3 i 4 točka. Postoje 2 modela električnih viljuškara sa tri točka nosivosti od 1.3t do 2t. Oba ova viljuškara imaju visinu dizanja do 5500mm. 

-   Ovi viljuškari ne zagađuju okolinu i ekološki su potpuno čisti. Ne štete okolini, što je veoma pogodno za rad u zatvorenim prostorima, posebno kada palete ili roba trebaju da se prenose u supermarketima, magacinima, gde se rukuje sa hranom i pićem.

POZOVITE    011/41-47-457

POŠALJITE MEJL  OFFICE@TIGOR-TRADE.RS